- ONTDEK ONS ASSORTIMENT IN ONZE SHOWROOM -

Welkom bij Tapijten Muylle! Bij ons vindt u een ruime keuze aan tapijten, wat uw stijl, smaak of budget ook is. Onze uitgebreide collectie toont u de laatste nieuwe trends in materialen, kleuren en looks maar eveneens tijdloze klassiekers en meer eenvoudige, neutrale designs. Om uw woonruimte verder aan te kleden, presenteren we ook bijpassende accesoires zoals sierkussens en plaids.NIEUWSTE TRENDS

EEN SELECTIE


We bieden niet alleen een veelzijdig assortiment, maar helpen ook graag bij uw keuze om de inrichting van uw interieur zo vlot mogelijk te laten verlopen. Kom langs in onze winkel voor inspiratie, informatie maar vooral voor onze service.

Bespreek en selecteer de mogelijkheden met onze interieurvormgevers, neem stalen mee naar huis en probeer en bleef uw favoriete tapijt bij uw thuis, in de juiste sfeer. Pas dan kunt u ook de juiste keuze maken.

ligging

TAPIJTEN MUYLLE


T 050 334188

ADRES
Smedenstraat 27
8000 Brugge

OPEN
maandag - zaterdag:
9u - 12u
13u30 - 18u

PARKING
- Vooraan de winkel in de Smedenstraat
- Achteraan de winkel op het Beursplein
- Ondergrondse parking 't Zand (vraag naar uw "1 uur gratis" voucher)

google maps virtual tour

Nieuwsgierig? Ontdek ons assortiment in onze showroom, op wandelafstand van 't Zand. Ook met de auto geraakt u gemakkelijk tot bij ons en kunt u vlot parkeren aan de achterkant van de winkel of in de parking onder 't Zand.

Vraag naar uw '1 uur gratis parkeren' voucher! U bent dubbel zo welkom via onze twee ingangen, voor- en achteraan.

heeft u vragen?


Gelieve alle vereiste velden correct in te vullen.
Beste ,

Bedankt voor uw bericht, we zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Verzenden